Орудує небезпечний маніяк? У Києві знайшли відрізану ногу молодої жінки

У Дніпровському районі Києва увечері 5 березня виявили страшну знахідку - приблизно в двадцяти метрах від водойми лежала частина тіла, передають Патріоти України.

За попередніми даними, це нога молодої жінки (максимум 35 років) з педикюром, якому максимум тиждень. Кінцівка була відрізана.

Відзначимо, страшну знахідку виявили по проспекту Романа Шухвевіча (раніше проспект Генерала Ватутіна) біля ТРЦ SkyMall.

За інформацією джерела, це може бути "роботою" маніяка, тому що в минулому році в Дніпровському районі також знаходили частини тіла. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Прес-секретар поліції Дніпровського району Ганна Шевчук підтвердила, що були виявлені фрагменти людського тіла, а саме частину ноги. "Виявили вчора в районі проспекту Ватутіна. Фрагмент відправлений на проведення судово-медичної експертизи", – розповіла вона.

Джерело: Обозреватель

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...