Оригінально вийшло: Український дизайнер схрестив Ford з радянською "Победою" (фото)

Український 3D-дизайнер Володимир Гринчук представив, як би виглядав радянський автомобіль ГАЗ М20 "Победа" в наш час, якби він був виконаний в стилістиці Ford. Свою віртуальну роботу художник представив на Instagram-сторінці, передають Патріоти України.

"На виході маємо: V8 під капотом, диски і гума - старіші, ніж саме авто. Щоб помістити колеса, довелося трохи вирізати передні і задні крила, але це не зашкодило", - описує своє творіння Володимир Гринчук.

За словами автора, ця модель "Победи" була не дуже якісною, тому йому довелося багато возитися в фотошопі, щоб надати їй належний вигляд.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...