Оригінально вийшло: Український дизайнер схрестив Ford з радянською "Победою" (фото)

Український 3D-дизайнер Володимир Гринчук представив, як би виглядав радянський автомобіль ГАЗ М20 "Победа" в наш час, якби він був виконаний в стилістиці Ford. Свою віртуальну роботу художник представив на Instagram-сторінці, передають Патріоти України.

"На виході маємо: V8 під капотом, диски і гума - старіші, ніж саме авто. Щоб помістити колеса, довелося трохи вирізати передні і задні крила, але це не зашкодило", - описує своє творіння Володимир Гринчук.

За словами автора, ця модель "Победи" була не дуже якісною, тому йому довелося багато возитися в фотошопі, щоб надати їй належний вигляд.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...