"Ось я на Festrepublic": Провідний британський нейрохірург приїхав до Львова плести маскувальні сітки для ЗСУ

Провідний британський нейрохірург та автор бестселера «Історії про життя, смерть і нейрохірургію» Генрі Марш опублікував фото, на якому плете маскувальні сітки у Львові, передають Патріоти України.

Британець часто публікує дописи на підтримку України, закликає робити пожертви та відвідує українські міста. «Ось я на Festrepublic у Львові, допомагаю робити маскувальну сітку – мій маленький внесок у військові зусилля. Слава Україні!» – написав Марш.

Британський нейрохірург вже не вперше допомагає українцям. 3 квітня він відвідав Київ та провів лекцію для студентів-медиків.

«Що ж, я повернувся в Київ і сьогодні читав лекції 600+ дуже вражаючим студентам-медикам. У Києві зараз тихо, але вночі трохи важко не прислухатися до сирен повітряної тривоги та вибухів, намагаючись заснути», – написав тоді він.

У червні українських водіїв почнуть включати до Реєстру військовозобов'язаних: Що це означає

четвер, 16 травень 2024, 8:57

У червні 2024 року в Україні почне офіційно функціонувати Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг", до якого потраплять і водії. Про це розповіла заступник міністра оборони Катерина Чорногоренко. За її словами, Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг" отриму...

Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...