Осідлав хвилю: Володимир Кличко прокатився на дошці Дніпром (відео)

Відомий український боксер може показати клас не тільки у боксі.

Володимир Кличко. Фото: соцмережі.

Боксер Володимир Кличко опублікував позитивне відео на сторінці в Instagram. У ролику видно, як спортсмен катається на вейкборді Дніпром, передають Патріоти України.

"Нарешті знайшов водичку, де можна осідлати хвилі, а Шеннон Бріґґс не псуватиме мені втіху. Здається, він дав мені спокій", - написав Володимир під відео.

Брат мера Києва таким чином нагадав про історію, що трапилася 2014-го. Тоді Володимир катався на SUP-дошці неподалік Голлівуду. Американський боксер Шеннон Бріґґс дуже хотів, щоб українець визнав його чемпіоном. Підплив на моторному човні та наказав водію "створювати" хвилі навколо Кличка.

Володимир попередив Бріґґса, що його жарти з хвилями зовсім несмішні, проте американця це не зупинило. Кличко не втримав рівновагу і впав у воду. Улюблена фраза Бріґґса - "Let's go Champ", яку і обіграв Володимир у своєму підписі.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...