Осінь нагряне швидко: Синоптик назвала дату відчутного похолодання в Україні

Погода в Україні до кінця літа продемонструвала спекотні градуси. Як зазначають синоптики, у суботу, 27 серпня, стовпчики термометрів піднімуться до +28 +33 градусів, передають Патріоти України.

Синоптик Наталка Діденко у своєму прогнозі повідомила, що зараз в Україні можна милуватися масовою міграцією прекрасних метеликів "Адмірал". У суботу трохи прохолодніше буде в Рівненській і Житомирській областях - +24 +28 градусів.

У більшості областей України 27 серпня буде без опадів, дощі місцями пройдуть в центральних областях, торкнуться Донецької та Луганської областей.

На сході і південному сході продовжить дути сильний південно-східний вітер, який створює сприятливі умови для шторму в морі навіть в південній прибережній частині.

У Києві в суботу прогнозується суха погода, в денні години повітря прогріється до +30 градусів. У неділю в столиці вірогідні локальні дощі, але спеку вони не зіб'ють. Синоптик попередила, що 31 серпня - 1 вересня в Україні відчутно похолодає.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...