Оскар-2021: Стрічка "Земля кочівників" стала тріумфатором цьогорічної церемонії

Фільм "Земля кочівників" отримав "Оскара" як найкращий фільм, а режисерку Хлою Чжао нагородили золотою статуеткою за найкращу режисуру. Виконавиця головної ролі Френсіс Макдорманд теж отримала премію за найкращу жіночу роль. Тож "Земля кочівників", яка зібрала головні нагороди кіноакадемії, стала тріумфатором "Оскарів"-2021, зазначають Патріоти України.

Кіно розповідає про життя сучасних кочівників у США: людей переважно середнього і літнього віку, які мандрують своєю країною автофургонами, влаштовуючись на тимчасові підробітки то тут, то там.

Більшість із них мають за плечами скрутні особисті історії, але відчаю і зневіри у фільмі менше, ніж можна було б очікувати.

Майже всі ролі у фільмі виконали непрофесійні актори.

Журналісти ВВС поспілкувалися зі справжніми американськими кочівниками, які подивилися "Землю кочівників", і розпитали їхні враження про стрічку. Деякі з них самі знімалися в цьому фільмі.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...