Осколок прошив стегно: На Донбасі дівчинка-підліток закрила тілом братика від обстрілу

Поблизу від міста Часів Яр (Донецька область) російські окупанти обстріляли пляж, на якому відпочивали місцеві жителі - багато з дітьми. Коли прогримів вибух, 14-річна дівчинка Аня закрила собою молодшого 10-річного брата Єгора, на своїй сторінці в Facebook написав дитячий омбудсмен Микола Кулеба, передають Патріоти України.

Осколок російського снаряда потрапив дівчинці в стегно. Волонтери організації Save Ukraine евакуювали Аню з мамою в лікарню в Покровську. І взяли сім'ю під опіку до повного одужання і відновлення дівчинки.

"Під час свого відрядження до Львова я мав можливість особисто познайомитися з Анею і підтримати її: зустрів сім'ю на вокзалі, ми разом з Анею і її мамою їздили на планові огляди, перев'язки та консультації з реабілітації. Тому, я впевнений, у Ані все буде добре!"- написав Кулеба.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...

На вихідні в Україні буде тепло та комфортно: Синоптики уточнили прогноз погоди на 11-12 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:20

У найближчі вихідні в кількох областях України пройдуть незначні дощі, в деяких регіонах слід чекати заморозків на поверхні ґрунту, а в день на всій території країни буде помірно тепло, повідомляє Укргідрометцентр. . У суботу, 11 травня, на Чернігівщи...