Осліп і впав у кому: У Росії батьки-сектанти заморили голодом малюка (фото)

У Росії суд присяжних у Нижньогородській області одностайно визнав 36-річну Ірину Власову і 34-річного Андрія Власова винними у вбивстві своєї дитини Яромира. Батьки заморили малюка голодом, повідомляють Патріоти України.

Ця моторошна історія обурила все російське суспільство. Хлопчик з'явився на світ міцним і здоровим, але кілька місяців потому Яромир потрапив у реанімацію. Дитина впала в кому і встигла осліпнути через недоїдання. Причиною фатального погіршення здоров'я стали релігійні погляди батьків.

Стан малюка жахнув медиків: через 3,5 місяці після народження малюк важив 2 кілограми 700 грамів. До цього моменту він повністю осліп — експерти пояснили, що від недоїдання у нього атрофувалися зорові нерви. Незважаючи на зусилля лікарів, хлопчик помер у паліативному відділенні лікарні.

Відзначається, що подружжя вважало себе анастасійцями — прихильниками руху "Дзвінкі кедри Росії". Вони розповідали, що хочуть побудувати будинок і виростити родове дерево. Однак, у результаті, не зробили нічого, окрім того, що убили власну дитину.

Рух "Дзвінкі кедри Росії" об'єднує у собі як християнські, так і язичницькі цінності. Формально до списку деструктивних сект їх не відносять — але кілька архієпископів у проповідях застерігають віруючих від "анастасійцыв-сектантів", і частина вчених дуже насторожено ставляться до їхньої ідеології, що відкидає будь-яку цивілізацію і закликаэ "ріднитися з природою і сонцем".

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...