Оснащений ГБО: В Україні автолюбитель створив дивного шестиколісного "монстра" (фото)

Українські умільці з Хмельницької області своїми руками зібрали унікальний шестиколісний пікап, передають Патріоти України.

Зовні це дуже дивний Москвич-2140. Фактично, його перекроїли в пікап талановиті автомеханіки, причому поставили вони його на шестиколісну базу.

Від класичного Москвича у машини залишилася тільки передня частина і два сидіння - водійське та пасажирське переднє. А ось ззаду творці встановили кузов з підйомним механізмом, аналогічний самоскидам. Довелося і додати ще дві задніх осі, щоб зробити автомобіль більш стійким і збільшити вантажопідйомність.

За документами незвичайний автомобіль є трактором. За фотографіями можна зробити висновок, що оснащений він бензиновим мотором, а в якості додаткового палива і для більш економної витрати палива, в ньому є і ГБО. Більш детальні технічні характеристики не відомі.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно