Особлива помста: У Швеції мисливець уже пів року харчується м'ясом ведмедиці, яка відкусила йому половину носа (фото)

42-річний швед Пер Сундстрем відбився від ведмедиці, яка вчинила на нього напад, і вже протягом шести місяців разом з родиною годується її м'ясом. Як повідомляє видання Daily Mail, у Швеції мисливець доїдає ведмедицю, яка відкусила йому половину носа, передають Патріоти України.

Ведмедиця напала на 42-річного Пера Сундстрема у серпні 2023 року, коли він пішов на полювання з 14-річним сином та друзями. Вона збила його з ніг і почала гризти обличчя. Син першим виявився поруч і спробував відвернути увагу звіра, вдаривши ведмедицю кулаком по морді. У відповідь ведмедиця вчепилася йому в руку. Мисливець скористався цим, схопив рушницю і вистрілив у хижака.

Постраждалих доправили до лікарні гелікоптером. Синові Сундстрема прооперували руку, яка побувала у зубах ведмедиці. Сам мисливець постраждав значно серйозніше: у нього бракувало щоки та частини носа. Обличчя намагаються реконструювати шляхом пересадки шкіри зі стегна, але лікування все ще не завершено. Ще має бути кілька пластичних операцій.

Коли Сундстрема із сином відвезли до лікарні, їхні друзі залишились у лісі. Вони обробили тушу та віддали ведмеже м'ясо родині постраждалих. І ось уже пів року сім'я мисливця харчується ведмедицею, яка ледь його не з'їла. З її м'яса робили шашлики, гуляш, пиріжки та багато інших страв. Це, за словами Сундстрема, є його справжня помста.

"М'ясо виявилося темним, грубим та солодким. Щоб приготувати його, потрібно багато спецій. Ця ведмедиця харчувалася переважно травами, тому її м'ясо можна їсти. Якби вона їла падаль, воно було б неїстівним", - розповів Пер Сундстрем.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...