"Особлива" щелепа: Пропагандисти Путіна запустили фейк зі спаленням Корану "воїнами ЗСУ" та феєрично осоромилися (відео)

Російські пропагандисти запустили черговий фейк із метою дискредитувати Збройні сили України. Вони створили ролик, у якому українські солдати нібито чинять наругу над Кораном. Однак публіка в мережі не повірила путіністам і викрила їх у брехні, передають Патріоти України.

Пропагандистський ролик опубліковано в Telegram. На кадрах "воїни ЗСУ" нібито палять священну книгу мусульман, намагаючись говорити українською мовою, але у них це не виходить.

"Сьогодні в мережу Інтернет російські ІПсОшники вкинули два відео, на яких "актори", одягнені в "піксель" ЗСУ, знущаються над Священною книгою всіх мусульман – Кораном. Мета постановки – вкотре спробувати дискредитувати ЗСУ (вже на релігійній основі), викликати резонанс у країнах, населення яких сповідує Іслам, мотивувати до війни російське населення та їхніх військових-мусульман", – відповіли на вкид українські захисники.

Вони спростували будь-які подібні злочини зі свого боку, заявивши, що проти російських окупантів борються люди різних національностей та віросповідання.

"Ми, офіційно, вкотре наголошуємо, що подібні факти у ЗСУ неможливі за замовчуванням, оскільки у наших військах захищають Україну та борються проти окупантів люди різних національностей та віросповідань. Усі вони Герої для нашого народу, а їхні права, позиції та переконання захищаються в обов'язковому порядку", – додали воїни.

Крім того, на кадрах пропагандистського ролика "засвітився" десантний ніж, партію яких закуповували для спеціального підрозділу АХМАТ. А це – батальйон Південного військового округу міноборони Росії, сформований на початку вересня 2022 року за наказом голови Чечні Рамзана Кадирова. Він бере участь у вторгненні Росії в Україну.

"Це і є справжнє ставлення до ісламу в ТікТок-"героїв", і їх ми знайдемо та змусимо відповідати", – додали бійці. До речі, на ролик уже відреагував і сам Кадиров. Він у дусі ІПСО заявив, що Коран палили українські військові та погрожував їм розправою.

"Клянуся Всевишнім Аллахом, ми не дозволимо нікому безкарно глумитися над Священним Кораном, і кара Господа Світів дійде до вас, де б ви не знаходилися! Ось воно ваше справжнє фашистсько-сатанинське нутро. Подивився б я, як ви насмілитесь доторкнутися до Священного Корану, якби в зоні досяжності до вас хоч один чеченець чи мусульманин. Ви б не посміли піти на цей блюзнірський акт, якби подібний підхід до чужої нації, культури, релігії не був би вашою державною ідеологією", – видав головний тиктокер РФ.

Крім того, він наважився звернутися до мусульман, які воюють у складі ЗСУ."Яке вам бути в одних рядах з ворогами Аллаха? Яке виправдання ви собі знайдете в день великого суду? Немає вам виправдання! Ви будете прокляті, як і ті, хто посмів зазіхнути на Священний Коран. А мерзотам, які представлені на цих кадрах, я скажу: вам недовго залишилося терпіти холод. Дуже скоро ви зможете зігрітися в пекельному вогні. Я не пошкодую ніяких сил і засобів, щоб вас знайти і покарати! І я благаю Всевишнього Аллаха, щоб Він прискорив ваш неминучий кінець", – не приховуючи цинізму, заявив Кадиров.Водночас у мережі вже відреагували на черговий вкид Кремля. Користувачі заявили, що це чистої води фейк, вказавши на низку "ляпів" у ролику.

"З дикцією у них явно щось на те. КостОр (так окупанти говорять на камеру. – Ред.) спалив їх із першої ж секунди", "Нагадаю, р*сня – брехуни", "Коран вони із собою носять?", "А нігті на пальцях чистенькі", "Всі старання акторів нещадно спалив "кастор", а гугл-перекладач був так близько", "У результаті росіяни спалили Коран. Сподіваюся, мусульмани всього світу гідно оцінять цей жест", "Облич немає. Постановка. Класична операція під чужим прапором. У ЗСУ воює величезна кількість мусульман, і такий вчинок вкрай малоймовірний", "Не тій документалці "Оскар" дали, не тій...", "Тяжко їм повторити український акцент. Аж слух ріже", "Ну так, і нічого що воюють батальйон Ічкерії, кримських татар ще з 2014 року. Це ж просто якийсь треш. Такої "дискредитації" ЗСУ ще не було", "У моїх дитячих театралізованих виступах було більше реалістичності у діалогах, ніж у цьому відео", "Типові НКВС-МДБ -КДБ-ФСБ "штучки". Протягом сторіччя здійснювали провокації і стравлювали між собою народи за різними ознаками. Українці такого ніколи б не зробили", "У ЗСУ воюють мусульмани. Знову р*шистська пропаганда" і подібне написали в мережі.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...