Особливо це стосується Одеси: В Україні можуть заборонити діяльність курортів через COVID-19, - глава МОЗ

Максим Степанов вкотре закликав дотримуватися соціальної дистанції, носіння масок і дезінфекції рук.

В Україні можуть запровадити додаткові обмежувальні заходи стосовно курортів через збільшення кількості заражених COVID-19. Зокрема, це стосується Одеси. Про це заявив голова МОЗ Максим Степанов, передають Патріоти України.

"Звичайно, можливо (закриття курортів). Ми зараз спостерігаємо збільшення у деяких областях кількості зайнятих ліжок. Так, наприклад, Закарпаття – це 71%. По лікарнях першої хвилі, ми розгортаємо лікарні другої, третьої хвилі. Аналогічно, 56% – у Волинській області. Добираються до 50% – Рівненська, Вінницька, Львівська області, місто Київ", – сказав Степанов.

Тому, за словами глави МОЗ, існує ймовірність введення додаткових обмежувальних заходів, щоб подолати коронавірус. Степанов вкотре закликав дотримуватися соціальної дистанції, носіння масок і дезінфекції рук.

"Але я хочу ще раз нагадати, якщо не користуються нашими рекомендаціями, які ми даємо, ми не в змозі тоді зупинити COVID-19. Якщо користуються, у нас ріст буде значно менший і в якийсь період у нас не буде зовсім зростання захворюваності на коронавірус", – додав він.

Нагадаємо, ввечері 28 червня в центрі Одеси зафіксували рекордні натовпи відпочивальників. Усі були без захисних масок. Також аншлаг був і у нічних клубах.

Джерело: ТСН.ua

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...