Особливості скрепного відпочинку: На відомий пляж у Криму з "неба" впало авто (відео)

Автомобіль впав на намет масажиста на пляжі.

Пляж Меганом. Фото: соцмережі.

В окупованому Криму в Судаку автомобіль з'їхав з парковки по схилу прямо на популярний у туристів пляж Меганом. Відповідне відео з'явилося в YouTube, його записали очевидці подій, передають Патріоти України.

За словами автора відео, автомобіль в'їхав в намет масажиста на пляжі. Внаслідок події ніхто не постраждав. На відео помітно, як уже розбитий автомобіль стоїть на пляжі біля рознесеного намету. Навколо нього товпляться люди. Також до місця подій прибули медики і співробітники МНС окупантів з РФ по Криму.

"На Меганомі в Криму машина впала з гори прямо на пляж на намет масажиста. Дивно, що ніхто не постраждав", - повідомив очевидець.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...