Особливості скрепної медицини: Лікар у Криму виписує пацієнтам святі мощі

Лікар Юрій Белоненко періодично виписує подібні призначення важким пацієнтам.

У Севастополі лікар-отоларинголог Юрій Белоненко буквально виписував своїм пацієнтам прикладатися до святих мощів. Увагу на це звернула одна з пацієнток лікаря. Вона поділилася фото лікарського призначення, на якому ця рекомендація старанно виписана, повідомляють Патріоти України.

На фотографії видно, що лікар прописав пацієнтці з'їздити у Сімферополь та прикластися до мощів святителя Луки, якщо лікування буде неефективним. За словами лікаря Белоненко, він періодично виписує подібні призначення важким пацієнтам.

Він запевнив, що сам часом їздить до Сімферополя, аби прикластися до мощів і зауважив, що там завжди багато людей. Проте чим саме допомагає цей вид "лікування" його лікар не зміг пояснити. Белоненко запевнив журналістів, що окрім поради прикладання до решток святителя, у призначенні були пункти й з медикаментозним лікуванням.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...