Особливості життя на Одещині: Звуки гучного ремонту заважали проведенню тенісного матчу Україна - Японія (фото)

Еліні Світоліній довелося грати під звуки ремонту.

Курйозна ситуація склалася під час матчевої зустрічі між командами України та Японії в рамках Кубка Біллі Джин Кінг у Чорноморську, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Sport.ua, першій ракетці України Еліні Світоліній довелося проводити матч проти японки Юкі Кайто під звуки ремонту. Справа в тому, що в розташованій поруч з тенісним кортом багатоповерхівці будівельники робили ремонт, і під час гри були чутні звуки перфоратора і "болгарки".

Організатори матчу вирішили викликати поліцію, і через деякий час ремонт припинився. Будівельники ж залишилися на балконі і почали дивитися теніс, заодно вивісивши прапор України.

Зазначимо, що Світоліна все-таки змогла виграти свій матч у трьох сетах (6:2, 4:6, 7:6).

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...