Вичекав момент: Українець, якого змусили воювати за Росію, розстріляв шістьох окупантів

Військовослужбовець російської армії розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України.

З’ясувалося, що чоловік був місцевим мешканцем одного з захоплених росіянами населених пунктів. Після окупації його взяли на службу через нестачу охочих воювати проти України. Його укомплектували і «закинули в артилерію у взвод управління, бо вже старий – 50 років». «Уночі зайшов як свій у ролі радіотелефоніста, попрацював, почекав момент, і почав шмаляти у сплячих хлопців, і втік. Підсумок – пригріли змію», – бідкаються росіяни.

Українець втерся в довіру до окупантів, а потім розстріляв усіх «побратимів» і зник Як наслідок – чоловік «дружнім вогнем» розстріляв шістьох російських військових із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. «У його прицілі опинилися командири з управління артилерійського дивізіону, після чого він сховався десь у районі Олександрівки», – повідомив Бутусов.

Забирають хворих і працівників оборонних підприємств: Нардеп Костенко жорстко розкритикував роботу ТЦК

субота, 18 травень 2024, 19:44

Секретар оборонного комітету Верховної Ради, нардеп Роман Костенко розкритикував низку порушень у роботі ТЦК та СП. Він також навів приклади таких порушень, як-от мобілізація працівника оборонного підприємства та людини з проблемами з зором. Про це Кос...

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...