Особливий "цирк": Синові Кадирова вручили золоту медаль змагань у Дубаї, у яких він навіть не брав участі

Синові Кадирова вручили золоту медаль змагань у Дубаї, у яких він навіть не брав участі. ВІДЕО

Неповнолітньому синові чеченського диктатора Рамзана Кадирова Адаму, який очолив у 15 років відділ гарантування безпеки свого батька, вручили золоту медаль змагань спецпризначенців UAE SWAT Challenge у Дубаї, у яких він навіть не брав участі.

Про це повідомили у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відео з урочистої церемонії. І хоча ця медаль уже далеко не перша у низці нагород від різних політичних підлабузників, які Кадиров-молодший отримав після побиття беззахисного політичного в’язня Микити Журавля, даний випадок виявився, імовірно, найбезглуздішим.

"16-річний син глави Чечні біжить першим на сцену, де організатори вручають йому золоту медаль. Тільки є нюанс — малолітній Кадиров просто підтримував команду "Ахмат", а не брав участь у змаганнях, де та посіла перше місце. А у Дубай Адам Кадиров приїхав як „начальник відділу забезпечення безпеки“ свого батька", — зауважили журналісти.

Фото: Скриншот видео t.me/chtddd

Фото: Скриншот видео t.me/chtddd

Фото: Скриншот видео t.me/chtddd

Фото: Скриншот видео t.me/chtddd

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...