Особливий знак? Дивне чорне кільце в небі над Москвою злякало росіян (відео)

У Москві помітили димовий вихор – чорне кільце, яке "плавало" в небі й повільно піднімалося вгору. Багатьох жителів налякало явище і вони почали знімати те, що відбувалося, на фото та відео, передають Патріоти України.

Інцидент стався 27 березня над Строгіно (район столиці РФ неподалік МКАДу). Кадрами незвичного чорного "порталу" в небі поділилося багато російських Telegram-каналів.На одному з відео жінка не приховувала свою стурбованість: "Що це в нас коїться тут?! Кошмар якийсь!".

Один із пабліків зазначив, що це явище для москвичів не в новинку (наприклад, димове кільце в небі з'являлося в січні 2022 року)."Найчастіше це дим, що різко вирвався з труб або споруд круглого перерізу. Не розвіявшись в атмосфері, такий дим набуває кільцеподібної, петлеподібної форми і дрейфує по небу, створюючи враження вікна або порталу", – пояснили в повідомленні.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...