"Особистісний розвиток" по-скрепному: Десятки повністю голих росіян у рамках "тренінгу мільйонерів" купалися в озері (відео)

Упродовж вихідних, 17-18 червня, у селі Коккорево Ленінградської області РФ на узбережжі Ладозького озера з’являлися десятки людей, які роздягалися догола та разом ішли купатися. Таким був один із елементів тренінгів з особистісного розвитку, який тут проводив російський блогер, який називає себе “мільйонером”. Про це повідомляє Telegram-канал "Фонтанка", опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

Зайшовши голяка у воду, учасники цього дійства всі разом задирають руки до неба і стрибають у воді. За словами очевидців, такий сеанс голого купання відбувається на території занедбаного дитячого табору, поблизу загальнодоступного пляжу, який відвідують відпочивальники з дітьми.

Одна з учасниць цього тренінгу зізналася, що відмовилася від участі в цій частині занять, оскільки не була готовою “до такого”. Вона поділилася програмою тренінгу, в якому пропонувалися лекції на тему жіночності та сексуальності, спосіб прибрати целюліт за 30 хвилин, а також “фінансову грамотність” та "сильний мозок". Окремого рядка на кшталт "а тепер усі купаються голими" у розкладі немає.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...