"Останні гроші забрали!": У РФ обдурили матір окупанта, яка дала хабар за його виведення з фронту

Мати одного з російських загарбників вирішила дати хабар, щоб його перевели з України до безпечнішого місця, проте виконання цієї обіцянки так і не дочекалася, залишившись без грошей, передають Патріоти України.

"Я їздила. Бачила Юру, передала йому гроші для заступника Гаспаряна. Гаспарян обіцяє за ці гроші перевести тебе", — розповіла росіянка.

Водночас сам окупант засумнівався, що цю обіцянку буде виконано, заявивши, що разом з ним ще троє військових, які також дали хабар за переведення, проте так і не дочекалися цього.

"Як? Що ти кажеш таке? Як це? Як же так? Такі гроші забрали! Не може бути такого. Я не вірю… Вони останні гроші забрали!", — обурилася жінка.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...