Остання надія на порятунок: Онкохворого сина Віктора Павліка помістили в хоспіс

Молодшого сина українського співака Віктора Павліка, Павла Павліка, який бореться з онкологічним захворюванням, помістили в госпіс. Про це на особистій сторінці у Facebook повідомила колишня дружина музиканта Лариса Созаєва. Там, як зазначила мати 21-річного Павла, хлопець продовжує боротися за життя, передають Патріоти України.

"Я вчила сина сприймати зі стійкістю будь-яку звістку, особливо погану, як солдат, який йде на війну, адже він не знає, чи повернеться живим з поля бою. Так саркома виявилася цим полем, - зазначила вона. - Мені довелося стати генералом у спідниці та своєю стійкістю показати синові, що з такою мамою бути слабким я йому не дозволю. У нас вийшов відмінний тандем! Ми в хоспісі. Боротьба триває!" До свого посту Созаєва додала спільне фото з сином.

Фоловери Созаєвої висловили Павлу свою підтримку та закликали не втрачати надії. Деякі також подякували колишній дружині артиста за пост та пообіцяли підтримати родину молитвами.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...