Остання репетиція пройшла на "ура!": Україна розтрощила Кіпр в останньому товариському матчі перед Євро (відео)

Збірна України крупно перемогла Кіпр в останньому контрольному матчі перед Євро-2020. Команда Андрія Шевченка забила гостям чотири голи.

Початок матчу видався не особливо яскравим для збірної України, але по ходу першого тайму синьо-жовті додавали. Кіпріоти додали впевненості команді Андрія Шевченка видаленням за фол проти Олександра Зінченка в штрафному майданчику. Андрій Ярмоленко точно виконав пенальті.

Ближче до кінця тайму і сам Зінченко виконав пенальті і подвоїв перевагу України.

Після перерви ситуація на полі не змінилася і Україна додала до переваги ще два голи Від Романа Яремчука та Андрія Ярмоленка, який у цій зустрічі оформив дубль.

Рахунок міг бути більшим, але воротар Кіпру Костас Панайї добре зіграв у цьому матчі, на відміну від польових футболістів гостей.

У підсумку 4: 0 і беззастережна перемога. Україна їде на євро з двома перемогами в спарингах у впевненому стилі. Але попереду сильніші суперники-Нідерланди, Австрія і Північна Македонія.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...