Останнє бажання небіжчика: Родина поховала свого дідуся, майже як вікінга, розпорошивши останки за допомогою вазеліну та феєрверку (фото)

Пейдж Андерсон із Пітерсфілда вирішила незвичним способом похоронити свого дідус

В Пітерсфілді (Велика Британія) сім'я влаштувала померлому "вибухові проводи", похоронивши патріарха родини за допомогою феєрверку. Рідні змішали його прах разом з порохом та запустили в повітря разом з феєрверком, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Все відбулось на заході сонця, коли воно сідало над морем. Феєрверк вибухав прямо над водоймою та освітлював небо червоними та помаранчевими кольорами.

"Феєрверк покрили вазеліном, а потім занурили в попіл, так що попіл покрив верхню частину феєрверка. Це єдиний спосіб, який ми змогли вигадати, і він спрацював! Це було надзвичайно значуще, ми всі відчували, що він був там із нами, і це був просто найемоційніший спосіб попрощатися", — розповідали члени сім'ї.

Спочатку сім'я хотіла поховати дідуся як вікінга, однак члени сім'ї зрозуміли, що це неможливо, тому зупинились на іншому способі.

"Він казав, що хоче поховати його у стилі вікінгів, що, очевидно, зараз є абсолютно незаконним, а йому подобалися феєрверки, тому вони вирішили, що це буде найкращим варіантом", — розповіла онука Пейдж Андерсон.

У Великій Британії сім'я поховала дідуся "у феєрверці"


"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...