Останнє Різдво в Білому домі: Меланія Трамп феєрично прикрасила президентську резиденцію

Мелания Трамп на фоне елок

Сім'я Дональда Трампа готується провести своє останнє Різдво в Білому домі. Перша леді США, яка раніше взяла участь в церемонії зустрічі різдвяної ялинки, показала, як прикрасила президентську резиденцію до майбутнього свята.

У цьому році темою декору різдвяного оздоблення стало гасло «Америка прекрасна». Результат 50-річна Меланія показала в Twitter. Особисто позуючи для фото і відео. На місіс Трамп була чорна спідниця-олівець з високою лінією талії і блузка золотистого кольору. Наряд доповнювали туфлі на височенних шпильках.

Близько двох місяців тому тепер уже колишня радниця і подруга Меланії Стефані Волкофф оприлюднила запис, зроблений в 2018 році, в якій колишня модель скаржиться на традиційні обов'язки дружини президента США і каже: «Я працюю до чортиків над усім цим різдвяним барахлом. Кому потрібні всі ці дурні речі і прикраси? Але мені потрібно це робити, чи не так? ». Волкофф опублікувала мемуари «Меланія і я», в яких описала екс-подругу в невтішному для неї світлі.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...