Останній прояв марнославства: Марадона перед смертю заповідав зробити з себе Леніна

Легендарний футболіст зізнався, що хотів би отримувати любов фанатів навіть після смерті.

Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона, похований без серця, за кілька тижнів до смерті повідомив своєму адвокату Матіасу Морлі про незвичайн, неавіть в чомусь шалене бажання, інформують Патріоти України.

У листі, власноруч написаному доном Дієго 13 жовтня (нагадаємо, помер легендарний футболіст через півтора місяці - 25 листопада), написано, що Марадона, зображення якого з'явиться на грошовій купюрі, хоче такого ж визнання, як і Володимир Ленін, тіло якого виставлено на загальний огляд в Мавзолеї на Красній площі в Москві з 1924 року.
«Після глибокого аналізу я хочу висловити своє бажання, щоб після смерті моє тіло було забальзамоване і виставлене в зазначеному музеї в оточенні максимальної кількості моїх трофеїв, особистих речей і улюблених спогадів, щоб і далі отримувати любов людей», - йдеться в листі, який опинився в розпорядженні видання The Sun.
При цьому адвокат Вероніки Охеда, цивільної дружини дона Дієго, Маріо Бодрі стверджує, що в даному випадку не все залежить від сім'ї Марадони. «Планується створити мавзолей де-небудь для відвідування фанатами - це дон Дієго обговорював в тому числі зі своїми братами. Наша пропозиція цілком серйозна, конкретна, яка не потребує фінансових вкладень, оскільки всі витрати ми беремо на себе, але в кінцевому підсумку головна відповідальність все одно лежить на Федерації футболу Аргентини», - зазначив Бодрі.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...