Останній ремонт робили румунські окупанти? Як виглядає одеське СІЗО, куди кинули Сергія Стерненка

Як відомо, проросійський суддя відправив Сергія Стерненко в 7-річне ув'язнення. Проукраїнський активіст до розгляду апеляції перебуває в одеському слідчому ізоляторі, зазначають Патріоти України.

Адвокати подали заяву, щоб перевести засудженого з Одеси до Києва. Глава СІЗО Сергій Чішкала сказав, що на розгляд заяви у них є три дні, тобто до 26 лютого.

23 лютого близько будівлі одеського СІЗО на Люстдорфській дорозі активісти влаштували протест на підтримку Стерненка. Мітингувальники палили фаєри і малювали трафарети з портретами українця.

У січні 2020 року міністр юстиції Денис Малюська відвідав СІЗО в Одесі, де розповів про проблеми закладу.

"Будівля та умови утримання (як і майже скрізь), м'яко кажучи, залишають бажати кращого ... Дорослі чоловіки місяцями (іноді роками) сидять в маленьких камерах і виходять тільки на годину на добу прогулятися в тісному дворику", – відзначав чиновник.

Перейти на першоджерело


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...