Остапу було лише 21 рік... Відомий український банкір втратив на війні сина

Андрій Оністрат разом із сином Остапом пішли захищати Україну

Відомий банкір, український бізнесмен, спортсмен Андрій Оністрат повідомив про загибель сина Остапа на війні. Про це чоловік написав у Facebook.

Трагедія сталася під Вугледаром Донецької області, де зараз тривають запеклі бої.

Оністрат розповів, що кілька днів виповнився рік, як син пішов захищати Україну, а за місяць Остапу виповнилося б 22 роки.

«Він позавчора вдень шукав танк. Він дуже хотів знищити танк на річницю служби. Ввечері був засмучений, що не вдалося…» – розповів Оністрат.

Батько розповів, як сильно син змінився за останній рік. «Він мужній герой і справжній чоловік», – зазначив Оністрат.

Оністрат та його син служили в різних підрозділах, але у квітні їм вдалося об'днатися і служити разом у сухопутних військах.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...