Остерігайтеся бабць у під’їздах: 80-річна росіянка виявилася… серійним вбивцею

80-річну пенсіонерку Софію Жукову з селища Березівка (Хабаровський край) запідозрили в серії вбивств. Про це в середу, 10 липня, пише Telegram-канал Baza, повідомляють Патріоти України.

30 січня 2019 року поряд з теплотрасою в селищі Березівка знайшли відрізану людську руку. Убитим виявився місцевий двірник з України Василь Шляхтич, який знімав кімнату у Жукової. У квартирі Жукової знайшли сліди крові, ножі, пилки. Бабусю затримали, і вона зізналася у вбивстві Шляхтича.

Через якийсь час Софія Жукова зізналася у вбивстві восьмирічної дівчинки, яка зникла 14 грудня 2005 року. Тоді через кілька днів в Березівці знайшли її труп, але розкрити вбивство не змогли. Жукова розповіла, що дівчинка була її сусідкою і постійно їй заважала іграми і біганиною. У якийсь момент нерви старої жінки не витримали, і вона «зірвалася».

Зовсім недавно Жукова зізналася ще в одному вбивстві: у квітні 2013 року у себе вдома вона вбила свою подругу. Жінка продала свою квартиру, і Софія Михайлівна запропонувала їй якийсь час пожити у себе. Після цього її ніхто не бачив. З лютого цього року Софія Жукова знаходиться в СІЗО.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...