Осиротіли троє дітей: Окупанти вбили на Донбасі українського воїна з Кіровоградщини (фото)

Поблизу села Причепилівка на Луганщині російські бойовики 11 вересня вбили українського захисника Олексія Куленка. У героя залишилися 3 дітей. Про це повідомили на сторінці Обласного ресурсного центру з питань допомоги учасникам АТО та ВПО у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Воїн був родом з села Покотилово на Кіровоградщині. На військову службу героя призвали навесні 2021 року. Куленко служив у 17-у окремому мотопіхотному батальйоні 57-ї окремої мотопіхотної бригади.

Несумісне з життям осколкове поранення герой отримав під час бойового чергування. Окупанти вкотре зірвали режим тиші та обстріляли позиції ЗСУ. У героя залишився батько та 3 дітей.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...