От де справжні брати! У Лондоні в новорічну ніч запустили синьо-жовтий феєрверк під пісню Stefania на знак підтримки України (відео)

У новорічну ніч у столиці Великої Британії влашували грандіозне шоу феєрверків. Салюти у Лондоні неподалік від знаменитої вежі Біг-Бен не вщухали понад 10 хвилин, передають Патріоти України.

На знак підтримки України центральний елемент традиційного шоу феєрверків - оглядове колесо London Eye - підсвітили жовтим та синім, таких же кольорів салюти британці запустили під пісню Stefania. Про це повідомляє ВВС.

Столиця Великої Британії зустріла 2023 рік традиційним грандіозним шоу феєрверків на березі Темзи - під бій курантів на вежі Єлизавети Вестмінстерського палацу (вона більш відома під назвою Біг-Бен).

Салюти не припинялися понад 10 хвилин. Цьогоріч під час шоу британці віддали данину пам'яті покійній королеві Єлизаветі, увімкувши запис її голосу. А також - яскраво висловили підтримку Україні, що чинить супротив агресивному російському вторгненню.

Так, на честь України центральний елемент традиційного шоу феєрверків – оглядове колесо London Eye – підсвітили синіми та жовтими вогнями. Лондонське небо осяяли салюти у кольорах українського прапора. Яскраве видовище супроводжувалося звуками пісні Stefania українського гурту "Kalush Orchestra", що став переможцем цьогорічного "Євробачення" (на відео - з 7 хв 29 сек.).

Окрім того, у цьогорічному новорічному дійстві знайшлося місце для вшануванння жіночої національної збірної з футболу, що перемогла на Євро, а також для послання короля Чарльза, який говорив про необхідність зберегти майбутнє планети.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...