"От і до мене прийшла повістка": Віталій Козловський прийшов до військкомату

Український співак Віталій Козловський повідомив, що отримав повістку до військкомату. Про це виконавець розповів у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Артист опублікував ролик, який був зроблений у військкоматі. На ньому співак сидить у кабінеті та тримає в руках документ. "От і до мене прийшла повістка", - підписав відео Віталій Козловський.

У коментарях під дописом підписники виконавця поцікавилися, чи є в нього якась військова спеціальність. Співак чесно відповів, що поки що немає.

Зазначимо, Віталій Козловський не перший відомий чоловік, який отримав повістку до військкомату. Раніше актор Тарас Цимбалюк розповів, що він вже пройшов медогляд та перебуває в черзі. Утім, артист наразі не на фронті. Як пояснював актор, у тилу від нього набагато більше користі, адже він проводить благодійні виступи та збирає кошти на допомогу ЗСУ.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...