От так і миші держзерно "з'їли": МВС викрило чергову схему розкрадання Держрезерву

Певний товар за документами на складах є, але під час перевірки з'ясовується, що вже немає.
Михайло Апостол. Фото: РБК.

Перевірки запасів, влаштовані на складах Держрезерву України, виявили не лише нестачу зерна на 800 млн гривень, а й масштабні схеми розкрадання пального. Про це повідомив радник міністра МВС Михайло Апостол на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Знайшли цікаву цистерну з нафтопродуктами. Якщо по ній стукнути, то гуде, як порожня, якщо взяти щупом пробу рівня нафтопродуктів, то повна. Зрештою з'ясувалося, що під віконечком для щупа було приварено трубу, і лише вона була заповнена нафтопродуктами, а решта цистерни стояла порожньою. Отакі винаходи. І багато інших, яким правоохоронці дадуть оцінку", - написав Апостол.

Подібна ситуація була із зерном: документи свідчать, що воно є, а склади порожні. "Тобто певний товар за документами на складах є, але під час перевірки з'ясовується, що вже немає. На одному з підприємств не знайшли майже 18 тисяч тонн зерна, на іншому - майже 20 тисяч, на третьому - 112 тисяч тонн. От уже 150 тисяч тонн зерна, які буцімто в нас є, але насправді вже давно розкрадені та продані", - повідомив радник міністра. "Це тільки початок оприлюднення інформації", - додав Апостол.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...