От таке "з новим навчальним роком": На Київщині 356 школярів пішли на карантин після двох днів занять - у вчителя діагностували коронавірус

У місті Василькові Київської області середню школу №2 закрили на карантин. Причина - лабораторно підтверджений випадок захворювання на Covid-19 одного з вчителів. Про це повідомив мер міста Володимир Сабадаш, зазначають Патріоти України.

"Ми не маємо іншого варіанту, окрім як закрити навчальний заклад на карантин. Це означає, що 356 учнів та 21 вчитель зобов'язані перебувати в режимі ізоляції терміном 14 днів. Навчальний процес буде дистанційно", - зазначив міський голова на сторінці у Facebook.

Інфікований вчитель не контактував з дітьми, адже пішов на лікарняний. До того як піти на лікарняний, він контактував з іншими вчителями.

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20