От такий "Дым сигарет с ментолом": Мегапопулярний у 1990-ті співак працює таксистом у Києві та виправдовує Путіна

Бондаренко живе в Києві / Скриншот Instagram

у 1990-ті гурт "Ненсі" з Донеччини був дуже популярним, а пісні "Дым сигарет с ментолом", "Девушка мечты" та інші лунали буквально з кожної праски. Не дивно, що соліст гурту Анатолій Бондаренко здобув шалену популярність і впізнаваність у ті часи.

Однак останнім часом про зіркового виконавця абсолютно нічого не було чути. Так би він і жив собі тихо і спокійно, якби не видав інформацію про себе одній клієнтці.

Так, користувачка соцмережі Х Катерина Жемчужникова розповіла, що нещодавно сіла в таксі, водієм якого є Бондаренко. За її словами, він так само продовжує розмовляти російською мовою і не звинувачує диктатора Володимира Путіна в розв'язаній в Україні війні.

Скріншот Instagram
"Мене щойно на таксі додому підвозив чоловік, який, як виявилося, музикант відомого в 90-ті по всьому пострадянському простору гурту з Донеччини. Я думала, він дещо перебільшує, а коли зайшла додому і погуглила, то трохи прифігіла", - написала дівчина.

Звісно, шанувальники колись популярного гурту одразу активізувалися в соціальній мережі й почали розпитувати в нього, що він думає про війну. Чіткої відповіді від музиканта так і не надійшло.

Скріншот Instagram
Він заявив, що проти насильства і воєн, а винні в їхньому розв'язанні люди, проте імені Путіна він так і не назвав.

"Я не проти кого, а проти чого! Я проти насильства і воєн. Я за творення і процвітання цивілізації! За любов! Хто винен у цій та інших війнах? Винні люди! Ті, хто створює комфортні умови політикам і делегує їм свої повноваження робити це. Тож звинувачувати одних президентів і лідерів не варто. Без схвалення, підтримки та участі людей, війни не починають", - видав Бондаренко.

Скріншот Х
Цікаво, що гурт "Ненсі" досі гастролює. Вони виступають і в Україні, і за кордоном. Ось тільки про благодійні концерти не йдеться.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...