Найстаріша мешканка Землі розкрила секрет довголіття й здивувала порадою (фото)

Став відомий секрет довголіття нової найстарішої мешканки планети Маріт Браньяс Морери, яка змінила в цій ролі черницю Люсіль Рандон. Остання 18 січня померла у Франції у віці 118 років,передають Патріоти України.

Всього через місяць Морері виповниться 116 років, вона є уродженкою США й останні 22 роки провела в будинку престарілих в Каталонії. У своєму інтерв'юSky News вона розповіла, що по життю воліє "триматися якомога далі від токсичних людей". У цьому полягає один з її головних секретів довголіття.

"Я думаю, що довголіття - це ще трохи й про удачу. Удача і хороша генетика", - назвала вона головні чинники довгого життя.

У будинку престарілих відзначили, що напередодні свого дня народження Морера знаходиться в доброму здоров'ї й вдячна за увагу, яку викликала її річниця.

У Морери є троє дітей, 11 онуків і 13 правнуків. У віці 113 років вона навіть впоралася з коронавірусом, який підхопила в розпал пандемії у 2022 році.

Попри те, що зовсім скоро Морері виповниться 116 років, вона сповнена енергії, і навіть використовує Twitter для спілкування зі своєю аудиторією.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...