Отак готується до реваншу з Усиком: Огидно п'яного Тайсона Ф'юрі вигнали з пабу. Той виповз рачки і врізався головою в стовп (відео)

Екс-чемпіона світу у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, який програв українцю Олександру Усику, вигнали з пабу через те, що він був сильно п'яний і ледь тримався на ногах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на британський таблоїд The Sun.

Так, очевидці з англійського міста Моркем зафільмували, як Ф'юрі вигнали з місцевого бару Nowhere у стані дуже сильного алкогольного сп'яніння.

Деякі шанувальники були обурені такою поведінкою, адже наприкінці цього року на нього чекає реванш з Усиком, а деякі - навпаки жартували, що Тайсон досі у шоці від нокдауну в 10-му раунді від українця.

Окрім того, знайшлись й ті, хто похвалив "Циганського короля", адже той, маючи статки у розмірі 300 мільйонів фунтів, сидів у барі з друзями та фанатами, де продавалися напої за 2,50 фунта.

На кадрах видно, що легендарний боксер повз на колінах, поки не вдарився об стовп ліхтаря.

Схоже, що "загул" після поєдинків з українцями у Ф'юрі стає традицією, адже після бою з Володимиром Кличком британця було не впізнати. Тайсон поїдав бургери тонами, вживав кожного дня алкоголь, мав справу із забороненими препаратами та був майже за крок суїциду.

Цей "відпочинок" Ф'юрі тривав протягом трьох років, поки боксер не прийняв рішення зупинитися та повернутися у спорт.

До того ж сам Тайсон зізнається, що причиною його поведінки був саме українець, адже після перемоги над ним Ф'юрі вирішив, що досягнув усе в цьому житті.

"У мене була мета: побити Кличка. Коли твоя ціль з дитинства, котру ти переслідуєш все своє життя здійснюється, ти не знаєш, що з цим робити. Мені здавалося, що більше немає чого досягати. Я завжди спостерігав за поєдинками Кличка і дуже хотів побити його, перемога над ним була наче підкорення Евересту, а коли я його підкорив, то вогонь у мені згас. Я почав змушувати себе тренуватися", - розповідає Тайсон.

Утім, цього разу британець не зміг здолати українця, але все одно боксер вирішив відпочити після поразки.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...