"Открой форточку и пропой слава Украине": Кандидат у мери Києва обурив мережу співчуттям загиблим військовим РФ

Все почалося з поста художника Олександра Ройтбурда про загибель 14 російських моряків на борту підводного човна...

Гарік Корогодський. Фото: соцмережі.

Відомий український художник Олександр Ройтбурд і бізнесмен Гарік Корогодський вступили в словесну перепалку через пожежу на борту російського атомного підводного човна АС-12 («Лошарік»). Скріншоти коментарів опублікував на своїй сторінці в Фейсбуці Юрій Ніколов, передають Патріоти України.

Все почалося з поста Олександра Ройтбурда про загибель 14 російських моряків на борту підводного човна. «Нейминг зачетный. На этом месте могла бы быть моя эмпатия», - написав художник у себе в Фейсбук.

У відповідь скандальний бізнесмен Корогодський написав неприємні висловлювання на адресу художника. «Лучше бы ты х*й рисовал, Саша», - зазначив він. Ройтбурд не розгубився, заявивши що чекав подібного випаду від Гаріка і в свою чергу запевнив, що він ні в якому разі не позбавлений почуттів емпатії, однак «завдяки Путіну» не має наміру проявляти їх на адресу російських військових.

«Я скорблю по тем нашим, которые погибают на Донбассе каждый день, чтобы ко мне не пришли российские танки», - запевнив художник. На це Корогодський порадив йому заспівати «Слава Україні» та оцінити відгуки сусідів.

«Подойди к зеркалу, открой форточку и пропой слава Украине. Соседи заценят», - резюмував Гарик. Користувачі соцмережі обурилися подібними висловлюваннями бізнесмена, який нещодавно заявив про плани зайняти крісло мера Києва. «Какой же он упырь», «Это ватное чудовище вполне себе следующий мер Киева», «Я бы предложил Корогодскому прокричать слава расеи в Киеве. То что Корогодский - гнойный а*уевший г*ндон с деньгами - это не секрет», - пишуть користувачі Фейсбука.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...