"Отрублю руки, вырву языки, вы попали!": На Черкащині екс-міліціонер влаштував жорстоку розправу над цілою родиною (фото, відео)

У місті Кам’янка Черкаської області колишній міліціонер та двоє впливових бізнесменів під носом у правоохоронців побили цілу родину. Тепер постраждалі переймаються, аби слідчі не зам'яли їхню справу, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин", передають Патріоти України.

Як дізналися журналісти, черкащанин Валерій Шелест побачив біля своєї машини жінку, яка заглядала в салон і била ногою бокові дверцята. Коли підійшов поговорити з нею, раптово з темряви вискочив незнайомець і почав бійку.
На захист Валерія вибігли рідні. Його дружина, Тетяна Шелест, від побоїв незнайомого чоловіка опинилася в лікарні з травмою ока. Бійка відбувалась біля відділення поліції. Туди побігла за допомогою донька постраждалих Юлія. Нападник теж встиг викликати собі підкріплення.

Зі слів постраждалих, із кривдниками поліцейські поводились дружньо і просили припинити бійку. Після інциденту всі його учасники відправились у райвідділ. Але нападник і там продовжував погрожувати.

"Повідрубую руки, повириваю язики, ви попали на гроші!" – переповіла його слова Тетяна Шелест. В одному з нападників потерпілі впізнали колишнього правоохоронця Володимира Кузьменка. А двоє із його групи підтримки – впливові бізнесмени.

Постраждалі бояться, що справа не дійде до суду, й остерігаються виходити на вулицю. А в обласній поліції переконують: все йде за графіком. Відкрили два кримінальних провадження, оскільки обидві сторони написали заяви.

"Провадження розслідуються в нормальному штатному режимі. Слідчий контактує з потерпілими. Зараз встановлюються тілесні ушкодження, які були отримані", – каже речник ГУНП у Черкаській області Дмитро Грищенко.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...