Отримала по голові: На актрису Ніколь Кідман напали в оперному театрі

Австралійсько-американська актриса Ніколь Кідман стала жертвою нападу під час культурного дозвілля, інформують Патріоти України.

53-річна знаменитість разом з чоловіком кантрі-співаком Кітом Урбаном відвідала Сіднейський оперний театр. Як повідомляє видання Sydney Morning Herald, постановка так сподобалася парі, що після закінчення вони стоячи аплодували акторам. Саме це не сподобалося чоловікові, який сидів вище. Він попросив Кідман і Урбана сісти на свої місця - знаменитості пояснили, що виражають артистам свою подяку за їх чудову постановку. Однак глядач і чути нічого не хотів, а лише вимагав не затуляти йому вид. 67-річний чоловік напав на Ніколь Кідман, вдаривши голлівудську діву по голові.

На місце інциденту відразу викликали правоохоронців. У поліцейському департаменті підтвердили, що офіцерів дійсно викликали в Сіднейський оперний театр в ніч після повідомлення про конфлікт. Відомо, що зірка серіалу "Відіграти назад" не була серйозно травмована. Тепер зловмисником займеться поліція.

Довідка: Ніколь Кідман - 53-річна австралійсько-американська кіноактриса, продюсер і посол доброї волі ЮНІСЕФ; номінантка на премію "Оскар" 2003 роки за головну роль у кінострічці "Годинник".

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...