Отримав термін: На Закарпатті чоловік придумав "несподівану" причину для відмови від мобілізації і поплатився

У Закарпатській області чоловік відмовився від мобілізації, заявивши, що в нього є двоє дітей, а тому він хвилюється за своє життя. За це його засудили до випробувального терміну. Про це йдеться у вироку Мукачівського районного суду Закарпатської області, передають Патріоти України.

За даними суду, призовником є уродженець Нової Каховки Херсонської області. Він одружений і виховує двох дітей. Чоловіка 29 березня 2023 року визнали придатним до військової служби та видали повістку. Однак він так і не прийшов до військкомату.

На суді підозрюваний провину визнав і заявив, що відмовився від мобілізації, бо "боїться за своє життя, бо в нього на утриманні та вихованні є двоє малолітніх дітей". Суд визнав чоловіка винним за ст. 336 КК України та засудив до трьох років позбавлення волі. Однак суддя замінив цей строк на один випробувальний рік.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...