Отримав травму голови: Голова детективів БЕБ став учасником масштабної ДТП у Києві, - ЗМІ

Керівник детективів Бюро економічної безпеки Олександр Ткачук став учасником масштабної ДТП у Києві, у неділю, 14 липня. Він отримав травму голови, повідомляє hromadske з посиланням на джерела.

Зазначається, що Ткачук був госпіталізований із травмою голови але наразі невідомо, наскільки вона серйозна. Він перебував за кермом Toyota.

Тим часом УП з посиланням на джерела в правоохоронних органах, зазначає, що прилад Драгер на місці ДТП показав, що Ткачук був тверезим. Також він добровільно здав зразки на дослідження. Матеріали справи будуть передані в Державне бюро розслідувань.

Раніше столична поліція повідомляла, що 14 липня у Києві зіткнулися одразу три машини, є постраждалі. Зазначалося, що авто Toyota в'їхало в автомобіль Dodge, який стояв нерухомо після ДТП з ВАЗ, яке сталося незадовго до цього.

ТОП-6 європейських авто, які купувати не слід: У чому причина

вівторок, 16 липень 2024, 6:00

Європейські бренди відомі своїм стилем і продуктивністю. Часто вони пропонують ідеальне співвідношення ціни та якості, однак бувають виключення. Купівля авто - серйозна інвестиція, тож варто остерігатися певних моделей, які можуть не виправдати очікува...

Кому не треба проходити ВЛК щороку: У ТЦК дали пояснення

понеділок, 15 липень 2024, 23:50

Якщо людина не підлягає під мобілізацію з правових підстав надання відстрочки або перебування на спеціальному військовому обліку, ніхто таку особу щороку ганяти по ВЛК не буде. Представниця ТЦК Лариса Козак розповіла, кому не треба щороку проходити вій...