Оце так "драма"! У Києві жриця кохання поскаржилася в поліцію на секс із наркобароном - той втік

У Голосіївському районі Києва жінка заявила про те, що її насильно змусили "надавати сексуальні послуги". Це нібито сталося на території ЖК "Васильківський", передають Патріоти України.

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, спочатку правоохоронцям зателефонувала мешканка цього комплексу, розташованого в провулку Коломийському. Вона повідомила, що до неї забігла жінка і сказала, що її зґвалтував ромський наркобарон, до якого вона "приїхала в гості". Незнайомка також зізналася, що працює повією.

Потерпілою виявилась 38-річна киянка. Правоохоронцям вона заявила, що протягом двох днів якась людина "здійснювала з нею дії сексуального характеру, пов'язані з вагінальним і оральним проникненням". Все це відбувалося нібито проти її волі. "Ситуація неоднозначна. Проте інформацію про це внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань – за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.152 (зґвалтування) КК України", – додало джерело.

У квартирі, на яку вказала жриця кохання, було проведено обшук, під час якого поліцейські виявили документи на три автомобілі, коштовності, банківські картки та готівку, а також кілька пакетів з імовірно наркотиками. Чоловік, який раніше перебував у цій квартирі, зник.

Джерело: Обозреватель

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...