Оце так дива! Хлопець кинув у річку послання в пляшці, і через 95 років воно потрапило до його дочки (фото)

18 червня жителька Мічигану (США) Дженніфер Доукер занурилася в річку з аквалангом, щоб помити свій прогулянковий човен зі скляним дном. На глибині 3 метрів у піску жінка помітила стару пляшку, і вирішила підняти її для колекції підводних знахідок. Її здивуванню не було меж, коли вона побачила у пляшці згорток паперу, пише CNN, передають Патріоти України.

C роками герметичність пляшки порушилася, і вода заповнила її приблизно на дві третини. Проте записку вдалося дістати, розгорнути і прочитати. У посланні, датованому листопадом 1926 року, йшлося: "Чи зможе людина, яка знайде цю пляшку, повернути записку Джорджу Морроу із Чебойгану, Мічиган, і сказати, де вона була знайдена?"

Доукер знала, що Чебойган - невелике містечко, тому розмістила фотографії послання на своїй сторінці у Facebook. Вона сподівалася, що сила соцмереж приведе її до родичів Джорджа Морроу, і не помилилася: вже наступного дня її публікацією поділилися понад 100 тис. разів. Пошуки завершилися 20 червня, і якраз у День батька жінка отримала звістку від пенсіонерки, яка виявилася дочкою Морроу.

"Вона впізнала почерк свого батька, коли побачила фотографію записки, хоча та була написана приблизно за 20 років до її народження", - розповіла Доукер.

75-річна Мішель Прімо припустила, що батько кинув пляшку з посланням у свій 17-й день народження. Джордж Морроу, який помер у 1995 році, завжди був сентиментальним: під час сімейного походу на озеро Гурон він закинув у воду ще одну пляшку з посланням, а також під час ремонту сховав у стіні будинку записку для нащадків. "Ця знахідка викликала багато хороших спогадів. Тата давно немає, але це було чудово, тому що все відбулося у День батька", - сказала Прімо.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...