Оце так нефарт! Американка випадково випрала лотерейний квиток і втратила $26 млн

Жінка з Каліфорнії, яка придбала квиток SuperLotto Plus, випрала його і втратила $26 млн. Вона придбала його півроку тому в місті Норуолк, передають Патріоти України.

Про це розповів керуючий заправної станції Norwalk, де квиток був проданий, повідомляє KTLA. Переможець повинен був до кінця дня претендувати на приз.

Менеджер розповів, що відеоспостереження показує жінку, яка купила квиток, і вона, як відомо, працює в магазині. Жінка прийшла і сказала, що купила квиток, поклавши його до кишені, а потім відмила його, повністю знищивши.

Коли менеджер запропонував жінці поговорити з репортерами, які сподівалися визначити переможця і взяти у нього інтерв'ю, вона відмовилася.

KTLA зв'язалася з офіційними особами Каліфорнійської лотереї, щоб дізнатися, чи дійсно є відеодокази переможця, але вони не підтвердили або не спростували наявність таких доказів. Проте, за їхніми словами, відеоспостереження буде недостатньо для підтвердження виграшу в купівлі квитків SuperLotto Plus.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...