Оце так фарт: Жінка перемогла в лотереї і стала мільйонеркою... завдяки щепленню від коронавірусу

В Огайо (США) провели лотерею, головною метою якої була популяризація вакцинації від коронавірусу. Переможницею стала жінка, якій дістався мільйон доларів, пише SFG. Ще один неповнолітній учасник лотереї отримав першу стипендію для повного навчання в коледжі, передають Патріоти України.

Понад 2,7 мільйонів дорослих американців поборолися за приз розміром 1 млн доларів, і понад 104 тисяч дітей у віці від 12 до 17 років взяли участь у розіграші стипендії на навчання, проживання та харчування в коледжі. Щосереди протягом наступних чотирьох тижнів будуть оголошуватися нові переможці заохочувальної лотереї.

Губернатор Огайо Майк Девайн, під патронажем якого проходить лотерея, дуже натхнений результатами вакцинації. "Дехто каже: "Девайн, ти божевільний. Ця ідея з роздачею мільйонів - порожня втрата грошей. Але з урахуванням того, що вакцина тепер доступна, справжня втрата - це загиблі через Covid-19", - сказав він.

За тиждень після того, як штат Огайо оголосив про лотерею тільки для вакцинованих, їхня кількість збільшилася на 33%. Зараз близько 45% жителів штату отримали першу дозу вакцини, 39% закінчили вакцинацію. У США процес вакцинації від коронавірусу почали більше 165 млн осіб - близько 50% населення. Повністю вакциновані вже понад 131 мільйона чоловік (39%).

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...