Оце так: Гравець УПЛ обнявся з екстренером збірної РФ, який переймався долею футболістів країни-агресора (фото)

Український півзахисник ЛНЗ Денис Олійник завітав до Нідерландів, аби пройти стажування у ПСВ. Там він зробив спільне фото з Петером Бошем й колишнім наставником збірної Росії Гусом Гіддінком. Денис Олійник поділився світлиною із тренерами на своїй особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Український футболіст відзначив, що він спочатку заїхав у місто Арнем, де свого часу захищав кольори Вітесса, а потів відправився на стажування до ПСВ під керівництвом знайомого спеціаліста Петера Боша.

Приємною несподіванкою для Олійника під час перебування на базі ПСВ стала зустріч із Гіддінком, про що він відверто зізнався. «Вишенькою на торті стало знайомство з легендою світового футболу, ім'я якого не потребує оприлюднення», — написав Олійник.

Зазначимо, що Гус Гіддінк тренував збірну Росії з 2006 по 2010 роки та клуб Анжи у сезоні 2012−2013. Після повномасштабного вторгнення, за словами колишнього ексфутболіста Євгена Левченко, Гіддінк сказав, що співпереживає українцям, але водночас згадував російських футболістів, які висловились проти війни Росії.

Додамо, що на початку 2023 року Гус Гіддінк дав інтерв'ю пропагандиським ЗМІ, де назвав українських футболістів не сильнішими за російських, а також висловив жаль через, те що гравці із Росії не грають у Європі.

Нагадаємо, що Денис Олійник виступав під керівництвом Петера Боша за Вітесс з 2014 по 2015 роки. В цьому сезоні досвідчений гравець провів за ЛНЗ 16 матчів, у яких забив один гол та віддав одну результативну передачу.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...