Оце так "кадри": З'явилася влучна фотожаба на скандал із судимістю "слуги народу" за педофілію

У мережі показали свіжу фотожабу, створену на тему скандалу з судимістю нардепа від "Слуги народу" Романа Іванісова за зґвалтування неповнолітньої. Нову роботу опублікував блогер Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

На цей раз депутата зобразили у вигляді героя відомої кінострічки "Кавказька полонянка". Також разом з Іванісовим висміяли ще двох нардепів від "Слуги народу", які нещодавно опинилися в центрі уваги.

Так, в ролі "Білетера" представлений Юрій Корявченцев, який роздавав в Раді квитки на виступ студії "Квартал 95". Також на фотожабі присутній "Еротоман" - нардеп Богдан Яременко, який опинився в центрі скандалу через інтимні листування в Раді.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...