Оце так! Канадець був змушений заплатити 82 тис. доларів через... один недбало поставлений смайлик


Канадський фермер втратив 82 тисячі канадських доларів (близько 56 500 євро) через необережно поставлене емодзі під отриманим повідомленням. Про це пише канадське видання CBC News, передають Патріоти України.

На початку 2021 року канадська компанія South West Terminal розіслала комерційну пропозицію про закупівлю 86 тонн льону кільком фермерам. Лист було відправлено через месенджер WhatsApp. Фермер з містечка Свіфт Керрент в провінції Саскачеван зацікавився пропозицією і запросив у компанії більш докладний текст комерційної пропозиції. Отримавши документ через той же месенджер, він відреагував на повідомлення одним єдиним символом – емодзі "великий палець вгору".

Пізніше фермер стверджував, що таким чином він просто підтвердив отримання документа. Однак компанія-відправник листа через півроку подала позов проти фермера за невиконану поставку льону.

Суддя з позовом погодився і призначив фермеру штраф у 82 тисячі канадських доларів. Своє рішення слуга Феміди аргументував тим, що емодзі "великий палець вгору" в даному випадку можна вважати формою згоди і підпису.

"Цей суд з готовністю визнає, що емодзі "великий палець вгору" є нетрадиційним засобом "підписати" документ. Але, тим не менш, в даних обставинах це був допустимий спосіб передати дві цілі "підпису", – заявив суддя.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...