Оце так хуліган! Жінка виявила вдома погром та вирішила, що її пограбували - виявилося, її песику було тоскно у порожній квартирі (фото)

Мешканка США повернулася додому та побачила, що її квартира повністю зруйнована. Жінка відразу подумала, що її пограбували, але коли побачила задоволену пику свого пса, то зрозуміла, що грабіжники тут ні при чому, передають Патріоти України.

53-річна Вікі Шелтон розповіла виданню Metro, що коли вона відкрила вхідні двері, то побачила розкидані шматки пуху. Пройшовши у вітальню, вона виявила розірваний на шматки диван. "Але потім я побачила телевізор на стіні і подумала, а навіщо їм [злодіям] псувати диван та залишати телевізор?", - задалася вона питанням.

Тоді її 2-річний пес по кличці Бо сів навпроти безладу та почав виляти хвостом. Саме в цей момент господиня все зрозуміла. "Цей диван був у нас всього чотири місяці - говорить Вікі. - Бо часто спить на дивані, це безперечно його територія. Йому подобався диван. Я була на роботі, і камера для домашніх тварин попереджала мене про те, що в будинку щось відбувається, але я думала, що Бо просто поводиться як завжди. Я навіть не могла уявити, що в цей час він руйнує мій диван".

Наступного дня господиня, йдучи на роботу, вирішила замкнути собаку в кімнаті свого сина, щоб запобігти черговому руйнуванню дому. Вона посадила пса у ящик, включила на телевізорі передачу із заспокійливими звуками та закрила двері.

Повернувшись додому Вікі була шокована: у двері була величезна діра. Виявилося, Бо прогриз клітку, а потім вирішив вибратися й з кімнати.

Господиня помітила, що її улюбленець трохи поранився і відвезла його до ветеринара. Лікар пояснив їй поведінку Бо, і виявилося, що песик відчуває тривогу, коли розлучається з нею, тому все руйнує.

Фахівець відзначив, що зараз ця проблема турбує багатьох власників домашніх тварин, оскільки під час локдауну господарі постійно перебували вдома, а тепер знову стали виходити на роботу і залишати улюбленців у порожніх квартирах. Ветеринар виписав Бо заспокійливі таблетки, щоб полегшити тривогу.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...