Оце так конфуз: Інтимні фото зірок світового футболу знайшли... в Біблії

Фотографії зірки "Манчестер Сіті" Габріела Жесус і ексфорварда лондонського "Челсі" Дієго Кости були знайдені в Біблії, яку купили в благодійному магазині в столиці Великобританії, передають Патріоти України.

Знімки носять інтимний характер, пише The Sun. На фотографіях обидва гравці зображені в компанії однієї і тієї ж дівчини. При цьому футболісти роздягнені і лежать на ліжку зі супутницею, яка зображена в одязі.

Дата знімків невідома. Однак журналісти з'ясували, що Біблію до магазина принесла жінка латиноамериканської зовнішності. Вона сказала, що її друг залишив Великобританію і, вона хоче позбутися деяких спогадів.

Відзначимо, що Жезус за п'ять сезон в "Манчестер Сіті" провів 161 матч і забив 71 гол. У свою чергу Дієго Коста провів у "Челсі" чотири роки. За цей час він відзначився 59 разів у 120 поєдинках.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...